Българин почина в Англия, остави сираче на 10 годинки

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Спешна акция за събиране на дарения за прибирането на тялото на починал в Англия родопчанин обявиха жители на рудоземските села Елховец и Чепинци.

“Нуждаем се от помощ за наш съгражданин, родом от село Елховец. Венцислав Димитров на 54 години е починал в Англия миналата неделя. Жена му също е починала и оставя 10-годишно сираче. Необходими са 3000 евро, за да го приберем обратно при близките му”, обявиха младежите, инициирали кампанията от Чепинци, пише marica.bg.

Мъжът починал в Англия най-вероятно от инфаркт. Той е баща на 10-годишното момиченце, което остава кръгъл сирак, след като майка му починала преди 8 години. Починалият отдавна не живее в Родопите, живял е по Пловдив, Гърция, Англия, жителството му е в Пловдив, след като си купи къща там, казаха запознати със случая. Детето в момента е при близки в Пловдив.

Най-вероятно ще се наложи да се съберат още средства, въпреки че младежите от селото са много дейни и събраха доста дарения за много кратко време, каза кметът на Чепинци Мустафа Брахимбашев.
Мъжът имама много близки тук, които са се ангажирали да го приберат и много хора се отзоваха с дарения, кой с колкото може, каза кметът на Рудозем Румен Пехливанов.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook