Български лекар избухна в мрежата: Затварят млади и здрави хора заради COVID-19

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Публикуваме всичко от фейсбук страцината на Д-р Георги Тодоров:

Ето един пример, за практикуване на медицински фашизъм. А днес лицето Кунчев, прехвърли отговрността на местните щабове, в БНТ , ръси глупости и наукообразни съждения.

После каза: че се преиграва с тестовете, шото се стреснаха – 4525 теста и 3% открити , съмнително носители. На Николов са му разказали играта – здрав и прав -в затвора!

Подготвяме декларация, с аргументирани искания и съвети. Страната следва да се освободи от своеволието и хаоса. Липсва ми Мутафчийски вече.😀

Ето доказателствата за ситуацията:

Здравейте приятели, ден 7-ми откакто съм част от статистиката „болен от COVID -19“.
Както виждате продължавам да съм в отлично здраве!
– Без симптоми.
– Без оплаквания.
– С 36 градуса температура.

Както сами се досещате РЗИ не дойдоха да ми направят втори тест, с който да потвърдят първия, че наистина съм болен от COVID-19.
Най-вероятно обаче ще дойдат след 4 дни, за да ми направят третия тест, който да потвърди, че вече съм „излекуван“ и така домашната изолация да ми бъде премахната.

В петък си направих тест в частна клиника и ми казаха, че резултатите ще бъдат готови днес, но за съжаление още не са готови.
Тук искам да отбележа две неща:
– Частната клиника беше третата по ред, с която се свързах, защото първите две не можеха да приемат заявки до средата на тази седмица.
– Паниката очевидно е голяма и по-предприемчивите използват страха на хората, за да генерират печалба.
Един PCR тест струва 160 лева, ако искаш да си направиш и кръвен, за да разбереш дали си прекарал вируса и имаш антитела още 30 лева.
Така един човек дава 200лв. само, за да провери дали е болен от COVID-19, сигурен съм, че са се навъдили и всякакви квазилечители и доктори, които ще ви препоръчат „правилните“ превантивни препарати и лекарства…
Пазете се от измамници!

Какво обаче правим с по-големите измамници?
Ще ви изредя само няколко заглавия от последните месеци:
„Международния валутен фонд отпуска 50 млрд. долара за борба с коронавируса“.
„Световната здравна организация ще поиска 1 млрд. долара за борба с коронавируса“.
„ЕК отпуска 232 млн. евро за борба с коронавируса“.

loading...

Няколко въпроса към правителството:
1️⃣ Колко достоверна е статистиката на РЗИ и колко наистина са болните от COVID-19?
2️⃣ Колко трябва да са болните в България, за да получим част от гореизброените пари?
3️⃣ Кой ще помогне на хората да си възстановят поминъка и бизнеса, защото не вярвам масово да имат спестени пачки евро за „черни дни“ в нощните си чекмеджета?

Моля ви да споделите това видео.
И ви моля, ако знаете за други случаи като мен, които са болни от COVID-19, но не са имали симптоми и оплаквания, нека се свържат с мен.

Лека вечер и се пазете!

Здравейте приятели, ден 7-ми откакто съм част от статистиката „болен от COVID -19“. Както виждате продължавам да съм в отлично здраве!- Без симптоми. – Без оплаквания. – С 36 градуса температура.Както сами се досещате РЗИ не дойдоха да ми направят втори тест, с който да потвърдят първия, че наистина съм болен от COVID-19. Най-вероятно обаче ще дойдат след 4 дни, за да ми направят третия тест, който да потвърди, че вече съм „излекуван“ и така домашната изолация да ми бъде премахната.В петък си направих тест в частна клиника и ми казаха, че резултатите ще бъдат готови днес, но за съжаление още не са готови. Тук искам да отбележа две неща:- Частната клиника беше третата по ред, с която се свързах, защото първите две не можеха да приемат заявки до средата на тази седмица. – Паниката очевидно е голяма и по-предприемчивите използват страха на хората, за да генерират печалба. Един PCR тест струва 160 лева, ако искаш да си направиш и кръвен, за да разбереш дали си прекарал вируса и имаш антитела още 30 лева. Така един човек дава 200лв. само, за да провери дали е болен от COVID-19, сигурен съм, че са се навъдили и всякакви квазилечители и доктори, които ще ви препоръчат „правилните“ превантивни препарати и лекарства…Пазете се от измамници!Какво обаче правим с по-големите измамници?Ще ви изредя само няколко заглавия от последните месеци: „Международния валутен фонд отпуска 50 млрд. долара за борба с коронавируса“.„Световната здравна организация ще поиска 1 млрд. долара за борба с коронавируса“.„ЕК отпуска 232 млн. евро за борба с коронавируса“.Няколко въпроса към правителството: 1️⃣ Колко достоверна е статистиката на РЗИ и колко наистина са болните от COVID-19?2️⃣ Колко трябва да са болните в България, за да получим част от гореизброените пари?3️⃣ Кой ще помогне на хората да си възстановят поминъка и бизнеса, защото не вярвам масово да имат спестени пачки евро за „черни дни“ в нощните си чекмеджета?Моля ви да споделите това видео.И ви моля, ако знаете за други случаи като мен, които са болни от COVID-19, но не са имали симптоми и оплаквания, нека се свържат с мен.Лека вечер и се пазете!Николай Николов

Gepostet von Николай Николов am Montag, 29. Juni 2020

Николай Николов

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook