Видимо неадекватен полицай предизвика катастрофа в София, но глобиха другия шофьор

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Полицай, за който се твърди, че е бил във видимо неадекватно състояние, е предизвикал катастрофа в София на 20 юни. Това се вижда от снимки, споделени в групата Катастрофи в София.

 

Ние от “Господарите” се свързахме се с пострадалия при катастрофата. На 20 юни сутринта той пътувал към работното си място, когато в опит да избегне сблъсък с автобус на градския транспорт, се озовава на границата на трамвайните линии. Там обаче срещу него изскача черен джип, каран от униформен служител. За да избегне челен удар, пострадалият завива рязко и джипът го удря странично.

При удара са пострадали шофьорът и спътникът му. Спъникът има счупено ребро, а шофьорът е с травма на главата.

loading...

На място пристига полиция. Причинителят на катастрофата сваля униформата си и се преоблича пред техните погледи. На следващата снимка се вижда как вече е с тениска, вместо със служебната риза от първата снимка:

Пристигналият на място екип на 112 отвежда пострадалите и полицая в ИСУЛ, където им е направен преглед. Пострадалият шофьор е тестван с дрегер – резултатът е отрицателен. Полицаят е отказал да му бъде направена проба с дрегер, но е отведен за кръвен тест, резулатът от който не е известен. Очевидци обаче твърдят, че той е пил от банка с глюкоза, преди да му бъде направен теста, което добре се вижда и на снимките:

В крайна сметка след инцидента пострадалият шофьор получава акт за нарушение – според Констативния протокол именно той е виновен за нея, въпреки видимо неадекватното състояние на полицая и факта, че той е карал в насрещното платно.

Ние ще проследим случая, а вие ни сигнализирайте за всякакви нередности.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook