Ето защо Слави Трифонов няма деца и не минава под венчилото – 4 жени са правили аборт от него!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Шоуменът Слави Трифонов все още не е чул думата „татко“, макар че можеше да има 4 деца, ако жените в живота му го бяха дарили с наследници.

От дълги години Дългия страда от мистериозна болест, а страхът, че се предава по наследство, е основната причина да се въздържа от създаването на поколение, разбра „Novini.store“. В началото на 90-те той започва бурна любов с известната актриса Силвия Лулчева. Двамата се срещат в НАТФИЗ, а тя току-що се е била развела с първия си съпруг.

Решават да заживеят под един покрив – делят малко таванче близо до Женския пазар и кроят планове за бъдещето. Няколко месеца след като се събират, Лулчева забременява. И двамата са в началото на своите кариери и решават, че все още не им е време за наследници.

Слави започва да й изневерява и това слага край на отношенията им.

loading...

През 1997-а среща психоложката Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея – тя е до него в един от най-тежките му моменти – когато БНТ сваля „Хъшовете“.

Изневери от негова страна, както и неуспешна бременност слагат край и на тази връзка.

След това наред бе Галя от „Сатен“, която също е забременяла, но той не бил готов все още за тази важна крачка. След това бе и с Мартина от „Магаданс“, която губи бебе поради притеснения и стрес. Тя продължи живота си с Коко Боксьора, от който роди 2 деца.

Източник на новината: Ко4.bg, trg.bg, kalvacha.com

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook