Млада майка жертва живота си за неродената си рожба

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Английската носителка на Оскар Кейт Уинслет се разплака на погребението на 29-годишната Джема, която жертва живота си в името на неродената си дъщеря.

Джема решително се отказала от предписаната й химиотерапия в края на бременността си, така родила здраво дете – Пенелопи, пише Daily mail, предаде Канал 3.

Храбрата майка не спряла да се бори с болестта в продължение на 4 г. след раждането на дъщеря й. „Тя беше боец и опровергаваше всички прогнози“, каза на погребението й Кейт Уинслет, която успя да събере 300 000 паунда за лечението на Джема Нътал.

„Като млада майка изключителната воля и решимост на Джема да победи рака заради Пенелопи ме разтърси дълбоко и ме накара да помогна. И макар, че Джема не успя да навърши 30 г., тя отпразнува първия, втория, третия и четвъртия рожден ден на Пенелопи, както и първия й ден в училище“.

Джема живяла 18 месеца повече от прогнозираното от лекарите й. Самата Кейт Уинслет се включила в събирането на средства за момичето заради спомена от мъките на собствената й майка, починала в страдания от същата болест.

Млада майка жертва живота си за неродената си рожбаМлада майка жертва живота си за неродената си рожбаМлада майка жертва живота си за неродената си рожбаМлада майка жертва живота си за неродената си рожба

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:
loading...

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook