Младеж се обеси на чаршаф в Районното в Самоков, бил вкаран за 10 дни

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Млад мъж се самоуби по брутален начин в помещението за задържане в районното на Самоков. Инцидентът е станал вчера следобед, но все още не е обявен официално, за да се избегнат размирици в огромните малцинствени махали в града.

Нещастникът е изтърпявал наложено му от съда в Самоков 10-дневно задържане заради дребно хулиганство. Можел е да замени ареста с глоба, но е предпочел да лежи, вместо да извади около 1000 лева от джоба си.

loading...

Името на жертвата ще запазим в тайна, той е добре известен на местната полиция с измами и хулигански прояви, като често се е представял и за екстрасенс, за да отмъкне някой лев от наивни лелки.

Ще бъде проведено разследване от районната прокуратура, тъй като местата, където виновните изтърпяват наказанието си, трябва да бъдат обезпечени с постоянен контрол-камери или физическа охрана. Очевидно е, че това не е било изпълнено във въпросното районно, след като мъжът е успял да разкъса чаршафа на парчета, да си направи въже и да увисне на него. Обсъжда се временното отстраняване на шефа на РУП в Самоков.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook