Младо момиче изгоря живо в електромобил пред очите на баща си

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Какво може да бъде по-лошо? Бащата на 19-годишната Ева наблюдаваше как дъщеря му гори в колата и не можеше да й помогне.

При ужасяваща катастрофа на селски път близо до Потсдам в Германия студентка се блъсна в дърво с колата на баща си. Електрическият автомобил “Ауди” се превърна в смъртен капан за нея. Инцидентът е станал във вторник около 14:40 часа.

Снимка: Julian Stähle / dpa

„Самият аз се опитах да я измъкна от колата“, казва бащата. Опитахме се да счупим прозорците със собствените си ръце, пожарогасител и дори лом. Счупихме дръжките, но не можахме да влезем вътре.”

Пребитият от мъка баща, съпругата му и дъщерите му – на 21 и 12 години, не са спали две нощи, пише bild.de. Семейството все още не може да повярва, че Ева вече не е сред живите.

Бащата на починалото момиче разказа, че Ева е ходила в колеж. Тя, както повечето си връстници, карала кола.

“Трябва да призная, че инцидентът е причинен от Ив. Тя е направила груба грешка, казва мъжът. – Когато чух за произшествието, веднага се втурнах на местопроизшествието и заедно със спасителите се опитах да извадя дъщеря ми от горящата кола. Един от спасителите успя да пробие дупка в прозореца, но беше твърде късно. Пламъците погълнаха колата напълно “.

Снимка: Julian Stähle / dpa

Изследователският център на Audi вече се свърза със семейството и ги помоли да им предоставят изгорялата кола за разследване. Въпросът, на който концернът трябва да отговори, е защо вратите на колата са били блокирани?

Превод: Glas.bg

 

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook