Жена сигнализира за системно домашно насилие в продължение на години. Катерина Игнатова публикува и кадри, на които се вижда как мъж отнема малко момиче насила. По думите й родителските права върху дъщерите им са предоставени на нея след раздялата й с въпросния господин от видеото – Борислав Кръстев.

Тя споделя още, че от два месеца не е виждала и другата си дъщеря, която е на 4 годинки.

Потресаващите кадри разгневиха потребителите в мрежата и стотици се застъпиха за Катерина.

Вижте разказа на майката:

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.).”, пише Катерина.

 

Очаквайте подробности!

Бащата от потресаващото видео, на което се вижда как той отнема една от дъщерите си насила, коментира страшните кадрите.

Той обясни, че действително е взел детето от майката, но веднага след това го е отвел в полицията. Там са пристигнали всички отговорни институции, пред които страните са подписали протокол и момиченцето е оставено при баща си за полагащите се 20 дни летен престой.

 

„Два месеца се опитвах да видя малкото си дете, което претърпя тежък инцидент по вина на майката Катерина – беше изпуснато от прозорец на втория етаж в нейната месторабота и беше в реанимацията на „Пирогов“. След като беше изписано, два месеца майката не ми предостави никаква информация за детето. Нямаше никакъв достъп до него – за мен, за социалните, държавен съдебен изпълнител направи заедно с мен и полиция общо 6 опита за доброволно предаване на детето, но майката се криеше, нямаше я. Вчера отидох, за да я задържа до идването на институциите. Имам определен широк режим на контакти с децата, които тя тотално не изпълняваше. Има много глоби. Предлагах й да постигнем споразумение и да вървим към споделено родителство“, каза Борислав Кръстев пред Флагман.бг.

Цялото интервю с него чуйте в записа: