Озверял питбул разкъса брутално дете в Бургас пред очите на хората

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Озверял питбул нахапа жестоко 12-годишно момче в бургаския жилищен комплекс „Лазур“. Нападението, което за малко да доведе до брутална трагедия пред очите на десетки свидетели, е станало вчера малко след 20 часа вечерта, предаде „Флагман“.

Животното било оставено без надзор на смрачаване, вързано с въже за дървото, което репортер на медията засне, а точно пред него са следите от кръвта на 12-годишния Павел Ц., който по чудо се е отървал от смъртоносната захапка.

Според очевидци момчето вървяло по тротоара заедно със свои приятели и съвсем не очаквало срещу него да изскочи настървен звяр. Питбулът нападнал Павел и го захапал за врата, след което и за крака. За щастие хората наоколо реагирали мигновено, стопанинът изхвърчал за секунди от магазина отсреща, където допреди това си пазарувал спокойно.

Нахапаният Павел е откаран с линейка в болница. Момчето било в Буржгас на почивка с родителите си, наели апартамент близо до мястото на инцидента, както всяко лято.

Многократно съседи и работещи наблизо правели забележка на собственика на разярения питбул, който бе на косъм да предизвика трагедия. В района има фризьорски салон, магазин за хранителни стоки, детски център, детска градина, няколко хотела. Въпреки това обаче 49-годишният Георги Георгиев разхождал домашния си любимец ежедневно в района, връзвал го за дървото, а кучето ревяло с ужасяващ вой.

Всеки път то било оставяно на едно и също дърво, завързано уж със здраво въже, за да отиде Георги да напазарува в магазина отсреща или да си свърши някаква работа. Питбулът бил без намордник и стоял на тротоара без надзор, колкото трябва, лаел и вцепенявал непрекъснато минувачите. Миналата вечер обаче групата тийнейджъри вероятно не са го видели или той тях, при което се стигнало до смразяващия кръвта инцидент.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:
loading...

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook