Румен Радев забрани на децата си да протестират

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Президентът Румен Радев е забранил на сина си Георги и дъщеря си Дарина да протестират на жълтите павета срещу правителството на Бойко Борисов, пише седмичника „Уикенд“, позовавайки се на съученици на президентския син от столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“.

Макар самият Румен Радев да даде тон на несекващите от близо месец протести, след като с вдигнат юмрук призова хората да протестират под слогана „Мутри вън!“, държавния глава не желае представители на собствената си фамилия на жълтите павета.

Президентът изрично е забранил както на голямата си дъщеря Дарина, така и на 16-годишния си наследник Георги да се включат в протестите, уплашен за сигурността им. Радев се опасявал най-вече за Георги, който е с буйна кръв и често се забърква в неприятности.

Президентът призова народа към мирни протести, но не пуска наследниците си на жълтите павета

Синът на Румен Радев, заедно със сестра си Дарина живеят при майка си Гинка, която се разведе с баща им заради връзката му с настоящата първа дама Деси Радева. Децата на президента обаче са контролирани всяка вечер от татко си, който ги преслушва по телефона.

Радев очевидно се опасява, че синът му Георги може да бъде въвлечен в конфликт с полицаи, или с други протестиращи, споделят съумениците на наследника му. Тийнейджърът Георги често се оплаквал на приятелите си, че от МВР дебнели семейството му за всяка издънка и давал пример с няколкото полицейски проверки на мерцедеса на мащехата си Деси Радева.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook